Beleef Maastricht

In al haar schoonheid en veelzijdigheid

Uitslagen

City Centre Trail uitgebreid met 9 KM route

In 2017 werd de eerste editie van de City Centre Trail in het Univé Maastrichts Mooiste weekend georganiseerd. Op vrijdag 8 juni a.s. zal de tweede editie worden georganiseerd, waarbij de start (Sphinx parking) en finish (Sphinxcour) weer gelijk zijn aan vorig jaar. Nieuw ten opzichte van vorig jaar is de keuze uit drie verschillende routes. Je kunt nu kiezen tussen 6, 9 en 11 kilometer, dus voor ieder wat wils, schrijf je snel in!

Hieronder zijn al een aantal locaties te vinden die onderdeel zullen zijn van de City Centre Trail (afhankelijk van de gekozen afstand):

 

 

Programma:

 

15:00-19:00 uur: Afhalen startbescheiden
19:00-21:00 uur: Start van City Centre Trail in Waves
19:30-23:00 uur: Finish

Ben je benieuwd naar de route? Klik dan op de routekaart hieronder om te zien waar de route jou brengt. 

Gepubliceerd op 09-05-2018
Nieuwsoverzicht

Hardlopen met collega’s of klanten

Herinneringen maak je samen!

Wilt u samen met uw collega’s of relaties genieten van al het moois dat Univé Maastrichts Mooiste te bieden heeft? Dat kan!

Ook als gelegenheid om klanten in een sportieve omgeving te ontvangen biedt Univé Maastrichts Mooiste veel mogelijkheden.

Meer over deelname als bedrijf

Een Maastrichts Mooiste weekendje weg!

Beleef Maastricht op een unieke wijze

Niet alleen Maastrichtenaren vinden Maastricht mooi. De hoofdstad van Limburg staat steevast in de Top 10 van Mooiste Steden van Nederland. De Sint Servaas Basiliek, het Vrijthof, het Onze Lieve Vrouweplein, Château Neercanne, de grotten van de Sint Pietersberg. Kortom, in Maastricht is voor iedereen iets te beleven.

Bent u sportief en komt u niet uit de regio? Dan is dit de kans om Maastricht op een unieke manier (sportief) te beleven. Een weekeinde waarin u al het moois van Maastricht combineert met een sportieve verkenning. Cultuur, historie, culinaire hoogstandjes, gezellige hotels en B&B's.

Meer over Maastricht - VVV

Rondje-rond-het stadhuis voor Kids

"Super vette ervaring"

Univé Maastrichts Mooiste is er niet alleen voor jongeren, volwassenen, senioren en alles wat daar tussen in zit. Op zondag is er een heuse loopwedstrijd voor de basisschooljeugd uit de groepen 1 t/m 8. Een super sportieve ervaring voor de Kids.

De start en finish zullen weer plaatsvinden op de Markt in Maastricht. De kinderloop start om 15:15 uur voor de oudste basisschooljeugd. De lagere groepen zullen achtereenvolgens volgen.

Deelname aan de kinderloop kost slechts € 6,-.

Meer over de Kinderloop

Ik weet wat ik wil!

INSCHRIJVEN

Pers

Be Relevant

Mensen lezen graag over sport. Met alleen al ruim 7.000 deelnemers op de zondag en een veelvoud aan bezoekers - zijn heel veel mensen betrokken bij Univé Maastricht Mooiste. Wilt u aanwezig zijn als pers? Vraag dan een persaccreditatie aan!

Lees meer...

Vrijwilliger worden

Deel mooie ervaringen

Gedurende het hele jaar houden meer dan honderd vrijwilligers zich druk bezig met de organisatie van Univé Maastrichts Mooiste. Samen zorgen de vrijwilligers voor een geweldig sportevenement.

Lees meer...