Beleef Maastricht

In al haar schoonheid en veelzijdigheid

Uitslagen

NIEUW! Masita-Loop 5 KM! Win t.w.v. €600,- sport items voor je hele team!

NIEUW IN 2018! Masita-Loop 5KM! 

Ben jij lid van een sportvereniging en wil je samen met je team de uitdaging tijdens Univé Maastrichts Mooiste aangaan tegen andere sportteams uit onze Provincie? Dan is dit je kans! Schrijf je met minimaal 6 teamgenoten in en loop de 5 Kilometer tijdens Univé Maastrichts Mooiste. De tijd van de 5e loper wordt berekend als jullie (team)einduitslag. Deelname aan de Masita-Loop kost €11,00 p.p. Je kunt je als team aanmelden op onze website: www.univemaastrichtsmooiste.nl  Sport is gezond, sport is leuk, sport versterkt de sociale binding en wat is er nou leuker dan samen met je team deze Challenge aangaan? Zijn jullie het snelste team van Limburg? Dan mogen jullie t.w.v. €600,- aan Masita sport items inkopen voor het gehele team. Masita steekt trainer, waterzakdrager én spelers helemaal in het nieuw! 

Gepubliceerd op 04-04-2018
Nieuwsoverzicht

Hardlopen met collega’s of klanten

Herinneringen maak je samen!

Wilt u samen met uw collega’s of relaties genieten van al het moois dat Univé Maastrichts Mooiste te bieden heeft? Dat kan!

Ook als gelegenheid om klanten in een sportieve omgeving te ontvangen biedt Univé Maastrichts Mooiste veel mogelijkheden.

Meer over deelname als bedrijf

Een Maastrichts Mooiste weekendje weg!

Beleef Maastricht op een unieke wijze

Niet alleen Maastrichtenaren vinden Maastricht mooi. De hoofdstad van Limburg staat steevast in de Top 10 van Mooiste Steden van Nederland. De Sint Servaas Basiliek, het Vrijthof, het Onze Lieve Vrouweplein, Château Neercanne, de grotten van de Sint Pietersberg. Kortom, in Maastricht is voor iedereen iets te beleven.

Bent u sportief en komt u niet uit de regio? Dan is dit de kans om Maastricht op een unieke manier (sportief) te beleven. Een weekeinde waarin u al het moois van Maastricht combineert met een sportieve verkenning. Cultuur, historie, culinaire hoogstandjes, gezellige hotels en B&B's.

Meer over Maastricht - VVV

Rondje-rond-het stadhuis voor Kids

"Super vette ervaring"

Univé Maastrichts Mooiste is er niet alleen voor jongeren, volwassenen, senioren en alles wat daar tussen in zit. Op zondag is er een heuse loopwedstrijd voor de basisschooljeugd uit de groepen 1 t/m 8. Een super sportieve ervaring voor de Kids.

De start en finish zullen weer plaatsvinden op de Markt in Maastricht. De kinderloop start om 15:15 uur voor de oudste basisschooljeugd. De lagere groepen zullen achtereenvolgens volgen.

Deelname aan de kinderloop kost slechts € 6,-.

Meer over de Kinderloop

Ik weet wat ik wil!

INSCHRIJVEN

Pers

Be Relevant

Mensen lezen graag over sport. Met alleen al ruim 7.000 deelnemers op de zondag en een veelvoud aan bezoekers - zijn heel veel mensen betrokken bij Univé Maastricht Mooiste. Wilt u aanwezig zijn als pers? Vraag dan een persaccreditatie aan!

Lees meer...

Vrijwilliger worden

Deel mooie ervaringen

Gedurende het hele jaar houden meer dan honderd vrijwilligers zich druk bezig met de organisatie van Univé Maastrichts Mooiste. Samen zorgen de vrijwilligers voor een geweldig sportevenement.

Lees meer...