Beleef Maastricht

In al haar schoonheid en veelzijdigheid

Uitslagen

Rabobank Maastricht en Omstreken organiseert Maastrichts Mooiste parcoursverkenning!

 “Rabobank Maastricht en Omstreken organiseert Maastrichts Mooiste parcoursverkenning!”


Voor alle hardloopliefhebbers die goed voorbereid aan de start willen verschijnen van de 10 KM en 10 Engelse Mijl van Maastrichts Mooiste.


10 kilometer

Op donderdag 17 mei kun jij onder begeleiding van ervaren hardlooptrainers van JustGoo het grootste gedeelte van het parcours van de 10 kilometer verkennen op een leuke, maar vooral ontspannen manier, zonder enige vorm van wedstrijd. Op enkele punten onderweg zul je een aantal handige tips & tricks krijgen die ervoor zorgen dat jij zo comfortabel en zo snel mogelijk het parcours kunt afleggen. Wil jij je PR verbeteren op zondag 10 juni? Zorg dan dat je hier vóór 13 mei inschrijft voor de parcoursverkenning van de 10 kilometer, want vol=vol!
We zullen vertrekken bij Brasserie Monte Nova om 18:30 uur in Maastricht en na afloop van de parcoursverkenning kun je hier onder het genot van één Rabobank consumptie en een stuk Limburgse vlaai, je ervaringen delen met de andere deelnemers.

Uiterste datum inschrijven parcoursverkenning 10 kilometer:
13 mei

Datum parcoursverkenning 10 kilometer:
17 mei
Tijd parcoursverkenning 10 kilometer:
18:30 uur – 20:00 uur

Adres:
Monte Nova, Luikerweg 78, 6212 NH Maastricht


Aanmelden 10 kilomer: HIER

Informatie:
www.justgoo.nl

 10 Engelse Mijl
Op donderdag 24 mei kun jij onder begeleiding van ervaren hardlooptrainers van JustGoo het grootste gedeelte van het parcours van de 10 Engelse Mijl verkennen op een leuke, maar vooral ontspannen manier, zonder enige vorm van wedstrijd. Op enkele punten onderweg zul je een aantal handige tips & tricks krijgen die ervoor zorgen dat jij zo comfortabel en zo snel mogelijk het parcours kunt afleggen. Wil jij je PR verbeteren op zondag 10 juni? Zorg dan dat je hier vóór 20 mei inschrijft voor de parcoursverkenning van de 10 Engelse Mijl, want vol=vol!
We zullen vertrekken bij Brasserie Monte Nova om 18:30 uur in Maastricht en na afloop van de parcoursverkenning kun je hier onder het genot van één Rabobank consumptie en een stuk Limburgse vlaai, je ervaringen delen met de andere deelnemers.

Uiterste datum inschrijven parcoursverkenning 10 Engelse Mijl:
20 mei

Datum parcoursverkenning 10 Engelse Mijl:
24 mei
Tijd parcoursverkenning 10 Engelse Mijl:
18:30 uur – 21:00 uur

Adres:
Monte Nova, Luikerweg 78, 6212 NH Maastricht


Aanmelden 10 Engelse Mijl: HIER


Informatie:
www.justgoo.nl


Gepubliceerd op 27-03-2018
Nieuwsoverzicht

Hardlopen met collega’s of klanten

Herinneringen maak je samen!

Wilt u samen met uw collega’s of relaties genieten van al het moois dat Univé Maastrichts Mooiste te bieden heeft? Dat kan!

Ook als gelegenheid om klanten in een sportieve omgeving te ontvangen biedt Univé Maastrichts Mooiste veel mogelijkheden.

Meer over deelname als bedrijf

Een Maastrichts Mooiste weekendje weg!

Beleef Maastricht op een unieke wijze

Niet alleen Maastrichtenaren vinden Maastricht mooi. De hoofdstad van Limburg staat steevast in de Top 10 van Mooiste Steden van Nederland. De Sint Servaas Basiliek, het Vrijthof, het Onze Lieve Vrouweplein, Château Neercanne, de grotten van de Sint Pietersberg. Kortom, in Maastricht is voor iedereen iets te beleven.

Bent u sportief en komt u niet uit de regio? Dan is dit de kans om Maastricht op een unieke manier (sportief) te beleven. Een weekeinde waarin u al het moois van Maastricht combineert met een sportieve verkenning. Cultuur, historie, culinaire hoogstandjes, gezellige hotels en B&B's.

Meer over Maastricht - VVV

Rondje-rond-het stadhuis voor Kids

"Super vette ervaring"

Univé Maastrichts Mooiste is er niet alleen voor jongeren, volwassenen, senioren en alles wat daar tussen in zit. Op zondag is er een heuse loopwedstrijd voor de basisschooljeugd uit de groepen 1 t/m 8. Een super sportieve ervaring voor de Kids.

De start en finish zullen weer plaatsvinden op de Markt in Maastricht. De kinderloop start om 15:15 uur voor de oudste basisschooljeugd. De lagere groepen zullen achtereenvolgens volgen.

Deelname aan de kinderloop kost slechts € 6,-.

Meer over de Kinderloop

Ik weet wat ik wil!

INSCHRIJVEN

Pers

Be Relevant

Mensen lezen graag over sport. Met alleen al ruim 7.000 deelnemers op de zondag en een veelvoud aan bezoekers - zijn heel veel mensen betrokken bij Univé Maastricht Mooiste. Wilt u aanwezig zijn als pers? Vraag dan een persaccreditatie aan!

Lees meer...

Vrijwilliger worden

Deel mooie ervaringen

Gedurende het hele jaar houden meer dan honderd vrijwilligers zich druk bezig met de organisatie van Univé Maastrichts Mooiste. Samen zorgen de vrijwilligers voor een geweldig sportevenement.

Lees meer...