Beleef Maastricht

In al haar schoonheid en veelzijdigheid

Uitslagen

'Stadion de Geusselt' verwelkomt jou tijdens de 1e kinderclinic van Maastrichts Mooiste

Laat zien wat je kan tijdens de 1e kinderclinic van Univé Maastrichts Mooiste in Stadion de Geusselt! Hoe hard kun jij rennen? Op zaterdag 24 maart om 11:00 uur zal de 1e kinderclinic in 'Stadion de Geusselt' plaatsvinden met allerlei toffe activiteiten voor alle kinderen uit de regio. Deelname aan de kinderclinic is gratis. Je kunt je aanmelden voor de kinderclinic via: info@maastrichtsmooiste.nl óf je komt gewoon gezellig langs. Doe ook mee aan de kinderclinics en show je talent! 

Programma Kinderloop zondag 10 juni

Zit jij in groep 1, 2 of 3?
Ren dan 400 meter!

Zit jij in groep 4, 5 of 6
Ren dan 800 meter!

Zit jij in groep 7 of 8?
Ren dan 1200 meter!

 

Programma Kinderclinics 2018

Zaterdag 24 maart:   Stadion de Geusselt    11:00 uur

Zaterdag 28 april:     Stadion de Geusselt    11:00 uur

Zondag 27 mei:        Stadion de Geusselt    11:00 uur


De kinderclinics worden mede mogelijk gemaakt door Lopers Company Maastricht. 

Gepubliceerd op 16-03-2018
Nieuwsoverzicht

Hardlopen met collega’s of klanten

Herinneringen maak je samen!

Wilt u samen met uw collega’s of relaties genieten van al het moois dat Univé Maastrichts Mooiste te bieden heeft? Dat kan!

Ook als gelegenheid om klanten in een sportieve omgeving te ontvangen biedt Univé Maastrichts Mooiste veel mogelijkheden.

Meer over deelname als bedrijf

Een Maastrichts Mooiste weekendje weg!

Beleef Maastricht op een unieke wijze

Niet alleen Maastrichtenaren vinden Maastricht mooi. De hoofdstad van Limburg staat steevast in de Top 10 van Mooiste Steden van Nederland. De Sint Servaas Basiliek, het Vrijthof, het Onze Lieve Vrouweplein, Château Neercanne, de grotten van de Sint Pietersberg. Kortom, in Maastricht is voor iedereen iets te beleven.

Bent u sportief en komt u niet uit de regio? Dan is dit de kans om Maastricht op een unieke manier (sportief) te beleven. Een weekeinde waarin u al het moois van Maastricht combineert met een sportieve verkenning. Cultuur, historie, culinaire hoogstandjes, gezellige hotels en B&B's.

Meer over Maastricht - VVV

Rondje-rond-het stadhuis voor Kids

"Super vette ervaring"

Univé Maastrichts Mooiste is er niet alleen voor jongeren, volwassenen, senioren en alles wat daar tussen in zit. Op zondag is er een heuse loopwedstrijd voor de basisschooljeugd uit de groepen 1 t/m 8. Een super sportieve ervaring voor de Kids.

De start en finish zullen weer plaatsvinden op de Markt in Maastricht. De kinderloop start om 15:15 uur voor de oudste basisschooljeugd. De lagere groepen zullen achtereenvolgens volgen.

Deelname aan de kinderloop kost slechts € 6,-.

Meer over de Kinderloop

Ik weet wat ik wil!

INSCHRIJVEN

Pers

Be Relevant

Mensen lezen graag over sport. Met alleen al ruim 7.000 deelnemers op de zondag en een veelvoud aan bezoekers - zijn heel veel mensen betrokken bij Univé Maastricht Mooiste. Wilt u aanwezig zijn als pers? Vraag dan een persaccreditatie aan!

Lees meer...

Vrijwilliger worden

Deel mooie ervaringen

Gedurende het hele jaar houden meer dan honderd vrijwilligers zich druk bezig met de organisatie van Univé Maastrichts Mooiste. Samen zorgen de vrijwilligers voor een geweldig sportevenement.

Lees meer...