Beleef Maastricht

In al haar schoonheid en veelzijdigheid

Uitslagen

Univé Maastrichts Mooiste en JustGoo intensiveren samenwerking

Univé Maastrichts Mooiste en JustGoo ook in 2018 partners van elkaar.

 

Hét hardloopfestijn van Maastricht, Univé Maastrichts Mooiste en de hardloopclub JustGoo Running uit Valkenburg slaan de handen in elkaar en gaan elkaars expertise gebruiken om de deelnemers aan de 2018-editie van Univé Maastrichts Mooiste 2018 een unieke belevenis voor te schotelen. JustGoo Running zal niet alleen de start en finish in goede banen leiden maar ook de routing van de verschillende afstanden, de kilometeraanduiding en de coördinatie van de waterposten. 'Heel belangrijk voor met name de deelnemers aan de hardloopwedstrijden', aldus Roland Harmsen van JustGoo Running.

 

Ook de parcoursverkenning van de gedeeltelijk vernieuwde routes wordt door JustGoo Running verzorgd. Kennis van de route ontzorgt de loper en verhoogt het plezier in het lopen en de prestatie.

 

Wie overweegt om met deze loopsport te starten kan nog instromen bij de StartRunning Cursus van JustGoo Running in Maastricht, Valkenburg en Sittard-Geleen. Sportief genieten van alle mooie plekken in de binnenstad van Maastricht en omliggende natuurgebieden, dat is het credo van Univé Maastrichts Mooiste. Op vrijdag, zaterdag én zondag 8, 9 en 10 juni wordt Maastricht iedere dag weer op een andere manier sportief verkend.

Spannend voor Maastrichtenaren en mensen van (ver) buiten Maastricht. Wandelen kan (bijna) iedereen en hardlopen behoort tot één van de populairste sporten. Meer informatie over JustGoo is te vinden op: www.justgoo.nl.

Gepubliceerd op 05-03-2018
Nieuwsoverzicht

Hardlopen met collega’s of klanten

Herinneringen maak je samen!

Wilt u samen met uw collega’s of relaties genieten van al het moois dat Univé Maastrichts Mooiste te bieden heeft? Dat kan!

Ook als gelegenheid om klanten in een sportieve omgeving te ontvangen biedt Univé Maastrichts Mooiste veel mogelijkheden.

Meer over deelname als bedrijf

Een Maastrichts Mooiste weekendje weg!

Beleef Maastricht op een unieke wijze

Niet alleen Maastrichtenaren vinden Maastricht mooi. De hoofdstad van Limburg staat steevast in de Top 10 van Mooiste Steden van Nederland. De Sint Servaas Basiliek, het Vrijthof, het Onze Lieve Vrouweplein, Château Neercanne, de grotten van de Sint Pietersberg. Kortom, in Maastricht is voor iedereen iets te beleven.

Bent u sportief en komt u niet uit de regio? Dan is dit de kans om Maastricht op een unieke manier (sportief) te beleven. Een weekeinde waarin u al het moois van Maastricht combineert met een sportieve verkenning. Cultuur, historie, culinaire hoogstandjes, gezellige hotels en B&B's.

Meer over Maastricht - VVV

Rondje-rond-het stadhuis voor Kids

"Super vette ervaring"

Univé Maastrichts Mooiste is er niet alleen voor jongeren, volwassenen, senioren en alles wat daar tussen in zit. Op zondag is er een heuse loopwedstrijd voor de basisschooljeugd uit de groepen 1 t/m 8. Een super sportieve ervaring voor de Kids.

De start en finish zullen weer plaatsvinden op de Markt in Maastricht. De kinderloop start om 15:15 uur voor de oudste basisschooljeugd. De lagere groepen zullen achtereenvolgens volgen.

Deelname aan de kinderloop kost slechts € 6,-.

Meer over de Kinderloop

Ik weet wat ik wil!

INSCHRIJVEN

Pers

Be Relevant

Mensen lezen graag over sport. Met alleen al ruim 7.000 deelnemers op de zondag en een veelvoud aan bezoekers - zijn heel veel mensen betrokken bij Univé Maastricht Mooiste. Wilt u aanwezig zijn als pers? Vraag dan een persaccreditatie aan!

Lees meer...

Vrijwilliger worden

Deel mooie ervaringen

Gedurende het hele jaar houden meer dan honderd vrijwilligers zich druk bezig met de organisatie van Univé Maastrichts Mooiste. Samen zorgen de vrijwilligers voor een geweldig sportevenement.

Lees meer...