Beleef Maastricht

In al haar schoonheid en veelzijdigheid

Inschrijven

City Centre Trail

Univé Maastricht Mooiste City Centre Trail

Vrijdagavond vond de eerste editie van de Maastrichts Mooiste City Centre Trail plaats. Deze hardlooptocht zonder wedstrijdelement bracht de deelnemers naar mooie en verborgen gebouwen in het centrum van Maastricht.

Ruim 500 deelnemers stonden aan de start van de zonnige eerste editie van de Maastrichts Mooiste City Centre Trail. De deelnemers werden bij diverse locaties op unieke wijze ontvangen, zo werden de deelnemers bij de Bisschopsmolen getrakteerd op riceballs en appelpartjes bij het Dinghuis. Bij Lumière kregen de deelnemers een glaasje vlierbessenbloesemsap aangeboden. Tijdens de tocht namen de deelnemers een kijkje in gebouwen die normaal niet toegankelijk voor publiek zijn, zoals het Liof-gebouw en de moderne kantoren van Rooms. Ook de Cellebroederskapel en de Tapijnkazerne opende haar deuren voor de hardlopers. Bij het Bonnefantenmuseum en Rebelle werden lopers opgevangen door muziekgroepen.  Al rennend werden de deelnemers door de brandweerkazerne geleid waar ze vergezeld werden van een film. De tocht werd afgesloten werd afgesloten aan de finish bij de Pathé bioscoop met een zakje popcorn en een mooie medaille.

Check onze Facebookpagina voor meer foto’s en video’s van Univé Maastrichts Mooiste 2017.

Gepubliceerd op 10-06-2017
Nieuwsoverzicht

Hardlopen met collega’s of klanten

Herinneringen maak je samen!

Wilt u samen met uw collega’s of relaties genieten van al het moois dat Univé Maastrichts Mooiste te bieden heeft? Dat kan!

Ook als gelegenheid om klanten in een sportieve omgeving te ontvangen biedt Univé Maastrichts Mooiste veel mogelijkheden.

Meer over deelname als bedrijf

Een Maastrichts Mooiste weekendje weg!

Beleef Maastricht op een unieke wijze

Niet alleen Maastrichtenaren vinden Maastricht mooi. De hoofdstad van Limburg staat steevast in de Top 10 van Mooiste Steden van Nederland. De Sint Servaas Basiliek, het Vrijthof, het Onze Lieve Vrouweplein, Château Neercanne, de grotten van de Sint Pietersberg. Kortom, in Maastricht is voor iedereen iets te beleven.

Bent u sportief en komt u niet uit de regio? Dan is dit de kans om Maastricht op een unieke manier (sportief) te beleven. Een weekeinde waarin u al het moois van Maastricht combineert met een sportieve verkenning. Cultuur, historie, culinaire hoogstandjes, gezellige hotels en B&B's.

Meer over Maastricht - VVV

Rondje-rond-het stadhuis voor Kids

"Super vette ervaring"

Univé Maastrichts Mooiste is er niet alleen voor jongeren, volwassenen, senioren en alles wat daar tussen in zit. Op zondag is er een heuse loopwedstrijd voor de basisschooljeugd uit de groepen 1 t/m 8. Een super sportieve ervaring voor de Kids.

De start en finish zullen weer plaatsvinden op de Markt in Maastricht. De kinderloop start om 15:15 uur voor de oudste basisschooljeugd. De lagere groepen zullen achtereenvolgens volgen.

Deelname aan de kinderloop kost slechts € 6,-.

Meer over de Kinderloop

Ik weet wat ik wil!

INSCHRIJVEN

Pers

Be Relevant

Mensen lezen graag over sport. Met alleen al ruim 7.000 deelnemers op de zondag en een veelvoud aan bezoekers - zijn heel veel mensen betrokken bij Univé Maastricht Mooiste. Wilt u aanwezig zijn als pers? Vraag dan een persaccreditatie aan!

Lees meer...

Vrijwilliger worden

Deel mooie ervaringen

Gedurende het hele jaar houden meer dan honderd vrijwilligers zich druk bezig met de organisatie van Univé Maastrichts Mooiste. Samen zorgen de vrijwilligers voor een geweldig sportevenement.

Lees meer...