Beleef Maastricht

In al haar schoonheid en veelzijdigheid

Inschrijven

ROOOMS

Tijd om weer een nieuwe locatie voor de Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail 2017 bekend te maken!

ROOOMS mogen we toevoegen aan ons lijstje! Een modern kantoor midden in het bruisende ondernemersleven van de stad. Wij mogen volgende week vrijdag rennen door dit gebouw en de dynamische mix in deze community ervaren!

ROOOMS is een community voor ondernemers. Iedereen is welkom: je vindt bij ons een dynamische mix van innovatieve starters en hard werkende (klein-)bedrijven. Er zijn genoeg mogelijkheden om met elkaar in contact te komen: netwerkevenementen, bijzondere lezingen en spontane ontmoetingen in onze lounges. Of gewoon bij de koffiemachine!

We hebben een groot pakket aan faciliteiten op je nieuwe werkplek. Een vergaderruimte voor die belangrijke pitch, evenementen met inspirerende ondernemers of een bureau waar alles voor je klaarstaat: breng je laptop mee en je kunt beginnen! Welk abonnement je ook kiest, er is altijd high speed wifi en een lekker kopje koffie of thee aanwezig.

Nieuwsgierig naar de sfeer van ROOOMS? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Gepubliceerd op 02-06-2017
Nieuwsoverzicht

Hardlopen met collega’s of klanten

Herinneringen maak je samen!

Wilt u samen met uw collega’s of relaties genieten van al het moois dat Univé Maastrichts Mooiste te bieden heeft? Dat kan!

Ook als gelegenheid om klanten in een sportieve omgeving te ontvangen biedt Univé Maastrichts Mooiste veel mogelijkheden.

Meer over deelname als bedrijf

Een Maastrichts Mooiste weekendje weg!

Beleef Maastricht op een unieke wijze

Niet alleen Maastrichtenaren vinden Maastricht mooi. De hoofdstad van Limburg staat steevast in de Top 10 van Mooiste Steden van Nederland. De Sint Servaas Basiliek, het Vrijthof, het Onze Lieve Vrouweplein, Château Neercanne, de grotten van de Sint Pietersberg. Kortom, in Maastricht is voor iedereen iets te beleven.

Bent u sportief en komt u niet uit de regio? Dan is dit de kans om Maastricht op een unieke manier (sportief) te beleven. Een weekeinde waarin u al het moois van Maastricht combineert met een sportieve verkenning. Cultuur, historie, culinaire hoogstandjes, gezellige hotels en B&B's.

Meer over Maastricht - VVV

Rondje-rond-het stadhuis voor Kids

"Super vette ervaring"

Univé Maastrichts Mooiste is er niet alleen voor jongeren, volwassenen, senioren en alles wat daar tussen in zit. Op zondag is er een heuse loopwedstrijd voor de basisschooljeugd uit de groepen 1 t/m 8. Een super sportieve ervaring voor de Kids.

De start en finish zullen weer plaatsvinden op de Markt in Maastricht. De kinderloop start om 15:15 uur voor de oudste basisschooljeugd. De lagere groepen zullen achtereenvolgens volgen.

Deelname aan de kinderloop kost slechts € 6,-.

Meer over de Kinderloop

Ik weet wat ik wil!

INSCHRIJVEN

Pers

Be Relevant

Mensen lezen graag over sport. Met alleen al ruim 7.000 deelnemers op de zondag en een veelvoud aan bezoekers - zijn heel veel mensen betrokken bij Univé Maastricht Mooiste. Wilt u aanwezig zijn als pers? Vraag dan een persaccreditatie aan!

Lees meer...

Vrijwilliger worden

Deel mooie ervaringen

Gedurende het hele jaar houden meer dan honderd vrijwilligers zich druk bezig met de organisatie van Univé Maastrichts Mooiste. Samen zorgen de vrijwilligers voor een geweldig sportevenement.

Lees meer...