De Klassieker

op zondag 16 juni 2019

Inschrijven

Traditioneel Maastrichts Mooiste

Inschrijven voor Univé Maastrichts Mooiste is mogelijk vanaf 1 december t/m 14 juni 12:00. Je hebt de keuze uit drie verschillende afstanden:

- De Halve Marathon (NIEUW!) - Een vlak en snel parcours
- De 10 KM - Door de binnenstad en de pittige Zonneberg
- De 5KM - die door het prachtige Wyck loopt

 

Rabobank
Halve Marathon

Parcours

De vlakke en snelle route van Halve Marathon loopt door o.a. de binnenstad van Maastricht, natuurgebied Kasteel Geusselt, de Groene Loper, Scharn en Heugem. De bestaande 10 Engelse Mijl zal komen te vervallen door de komst van de halve marathon. Dit parcours lijkt ideaal om snelle tijden neer te zetten. De start van de Univé Maastrichts Mooiste Halve Marathon is ook op de Markt in Maastricht, naast het historische stadhuis van Maastricht.

Route Halve Marathon wordt binnenkort bekend gemaakt.

Programma

 • 10:00 uur Startvakken geopend
 • 10:25 uur Startvakken gesloten
 • 10:30 uur Start Halve Marathon
 • 11:30 uur Verwachte binnenkomst snelste loper
 • 13:30 uur Sluiting finish Halve Marathon

Meedoen

Als u zich vóór vrijdag 14 juni online registreert kost deelname slechts € 23,00. Daginschrijving is alleen nog mogelijk wanneer nog niet alle startplekken uitverkocht zijn. Daginschrijving kost € 25,00.

Inschrijven Halve Marathon

Meer informatie...


10 Kilometer

Parcours

Een prachtige route waarmee we het historische centrum en het prachtige buitengebied van Maastricht aandoen en die tevens losgekoppeld is van de 5 km. De start van de 10 km zal, net als de 5 km en de Halve Marathon, plaatsvinden naast het historische stadhuis in Maastricht.

Route 10 Kilometer wordt binnenkort bekend gemaakt.

Programma

 • 13:15 uur Startvakken geopend
 • 13:40 uur Startvakken gesloten
 • 13:45 uur Start 10 km
 • 14:15 uur Verwachte binnenkomst snelste loper
 • 15:30 uur Sluiting finish 10 km

Meedoen

Als u zich vóór vrijdag 14 juni online registreert kost deelname slechts € 17,50. Daginschrijving is alleen nog mogelijk wanneer nog niet alle startplekken uitverkocht zijn. Daginschrijving kost € 20,00.

Inschrijven 10 Kilometer

Meer informatie...

Gamma/Karwei
5 Kilometer

Parcours

Het parcours van Univé Maastrichts Mooiste 5 km gaat door het historische centrum van Maastricht. De start van Univé Maastrichts Mooiste 5 km is op de Markt in Maastricht, naast het historische stadhuis van Maastricht.

Route 5 Kilometer wordt binnenkort bekend gemaakt 

Programma

 • 15:15 uur Startvakken geopend
 • 15:40 uur Startvakken gesloten
 • 15:45 uur Start 5 km
 • 16:00  uur Verwachte binnenkomst snelste loper
 • 16:45  uur Sluiting finish 5 km

Meedoen

Als u zich vóór vrijdag 14 juni online registreert kost deelname slechts € 13,00. Daginschrijving is alleen nog mogelijk wanneer nog niet alle startplekken uitverkocht zijn. Daginschrijving kost € 15,00.

Inschrijven 5 Kilometer

Meer informatie...

Praktisch

Alle belangrijke informatie in een overzicht

Alles wat u moet weten om zonder stress deel te nemen aan Univé Maastrichts Mooiste. Klik op één van onderstaande onderwerpen voor meer informatie of download een handige PDF met alle informatie.

Startbescheiden Loopshirt Startlocatie Kleed- en wasgelegenheid Tijdregistratie Zandloopstart Startvlakken Veilig hardlopen Finishlocatie Uitslagen Prijzen
Startbescheiden Loopshirt Siartlocatie Kleed & wasgelegenheid Tijdregistratie Zandloperstart Startvakken Veilig hardlopen Finishlocatie Uitslagen Prijzen

Download

Klik hier om alle praktische informatie eenvoudig als PDF te dowloaden of hier om het reglement te downloaden.

Ik weet wat ik wil!

INSCHRIJVEN

Hardlopen met collega’s of klanten

Herinneringen maak je samen!

Wilt u samen met uw collega’s of relaties genieten van al het moois dat Univé Maastrichts Mooiste te bieden heeft? Dat kan!

Ook als gelegenheid om klanten in een sportieve omgeving te ontvangen biedt Univé Maastrichts Mooiste veel mogelijkheden.

Meer over deelname als bedrijf

Kinderloop

"Super vette ervaring"

Univé Maastrichts Mooiste is er niet alleen voor jongeren, volwassenen, senioren en alles wat daar tussen in zit. Op zondag is er een heuse loopwedstrijd voor de basisschooljeugd uit de groepen 1 t/m 8. Een super sportieve ervaring voor de Kids. Het parcours loopt dit jaar zelfs over het officiële Maastrichts Mooiste parcours! 

De start en finish zullen weer plaatsvinden op de Markt in Maastricht. De kinderloop start om 09:00 uur voor de oudste basisschooljeugd, de lagere groepen zullen achtereenvolgens starten.

Deelname aan de kinderloop kost slechts € 6,-.

Meer over de Kinderloop