Beleef Maastricht

In al haar schoonheid en veelzijdigheid

Inschrijven

Rabobank 10 Engelse Mijl

Deze route loopt door het historische centrum van Maastricht en een groot deel gaat door het buitengebied van Maastricht naar de uitdagende Sint-Pietersberg.

De start van Univé Maastrichts Mooiste 10 Engelse Mijl is ook op de Markt in Maastricht, naast het historische stadhuis van Maastricht.

Startbescheiden

Het ophalen van de startbescheiden is mogelijk in de week voorafgaand aan het evenement óf in het weekend zelf. Lees hieronder welke informatie van toepassing is voor jou als deelnemer. Let op! Indien je deelnemer van een bedrijventeam in de Feel Good Run bent of via je school ingeschreven bent, kun je je startbescheiden ophalen bij je contactpersoon! De contactpersonen van deze groepen krijgen alle startbescheiden voor hun deelnemers.

4 t/m 7 juni

(Deelnemers die uiterlijk 18 mei zijn ingeschreven)

Lopers Company Maastricht, Scharnerweg 67A
Vanaf maandag 4 juni (13:00) t/m donderdag 8 juni kun je tijdens de reguliere openingstijden van het filiaal jouw persoonlijke startnummer ophalen op vertoon van je deelnemers e-mail bij Lopers Company Maastricht.
Lopers Company Maastricht is gelegen aan de Scharnerweg 67A te Maastricht.

9 - 10 juni

Pathé Maastricht, Sphinxcour 1
Op zaterdag 9 juni kun je vanaf 13:00 uur tot 18:00 uur je startnummer ophalen voor Univé Maastrichts Mooiste. Je laatste mogelijkheid om je startnummer op te halen is op zondag 10 juni van 08:00 uur tot 14:00, afhankelijk van het onderdeel waaraan je deelneemt. Bij een aparte balie zijn op deze momenten ook de bestelde loopshirts op te halen.

Loopshirt

Als je een Univé Maastrichts Mooiste loopshirt hebt besteld kun je dit enkel tijdens het weekend van het evenement ophalen bij Pathé Maastricht.

Parcours

Deze route loopt door het historische centrum van Maastricht en een groot deel gaat door het buitengebied van Maastricht naar de uitdagende Sint-Pietersberg, door het geweldige landschap voor Chateau Neercanne en terug naar de Markt (finish). De start van Univé Maastrichts Mooiste 10 Engelse Mijl is ook op de Markt in Maastricht, naast het historische stadhuis van Maastricht.

Route bekijken

Programma

  • 13:45 uur Startvakken geopend
  • 14:10 uur Startvakken gesloten
  • 14:15 uur Start 10 Engelse mijl
  • 15:00 uur Verwachte binnenkomst snelste loper
  • 16:30 uur Sluiting finish 10 Engelse mijl

Meedoen

Als u zich vóór vrijdag 8 juni online registreert kost deelname slechts € 19,00. Daginschrijving is alleen nog mogelijk wanneer nog niet alle startplekken uitverkocht zijn. Daginschrijving kost € 21,50.

Inschrijven 10 Engelse Mijl

Praktisch

Alle belangrijke informatie in een overzicht

Alles wat u moet weten om zonder stress deel te nemen aan Univé Maastrichts Mooiste. Klik op één van onderstaande onderwerpen voor meer informatie of download een handige PDF met alle informatie.

Startbescheiden Loopshirt Startlocatie Kleed- en wasgelegenheid Tijdregistratie Zandloopstart Startvlakken Veilig hardlopen Finishlocatie Uitslagen Prijzen
Startbescheiden Loopshirt Siartlocatie Kleed & wasgelegenheid Tijdregistratie Zandloperstart Startvakken Veilig hardlopen Finishlocatie Uitslagen Prijzen

Download

Klik hier om alle praktische informatie eenvoudig als PDF te dowloaden of hier om het reglement te downloaden.

Startvakken & -procedure

De grootte van de startvakken wordt bepaald naar aanleiding van het aantal inschrijvingen. Deelnemers worden ingedeeld op de opgegeven verwachte netto-eindtijd. Door inzet van deze verschillende startvakken, gekoppeld aan de netto-eindtijd, wordt het aantal benodigde inhaalbewegingen geminimaliseerd. Om ervoor te zorgen dat alle deelnemers zich in het juiste startvak bevinden, wordt bij de ingang van de vakken een controle uitgevoerd.
In welk vak je ingedeeld bent, kun je zien op het buiknummer naast je unieke startnummer.

Zandloperstart

We streven ernaar zoveel mogelijk ruimte te creëren op het parcours zodat alle deelnemers op een zo prettig mogelijke manier kunnen deelnemen. Om hieraan bij te dragen, introduceren we daarom de zandloperstart! Op deze manier zal, vlak voor de startstreep, een 'zandloper' gecreëerd worden waarbij de start van 8 meter naar 2 meter versmald wordt. Hierdoor is het mogelijk dat je iets langer moet wachten om te starten, maar ontstaat er meer loopruimte direct na de start en op het parcours.

Tijdregistratie

Je tijd begint pas te lopen wanneer je over de startstreep loopt. Er wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde bib-tag om de deelnemers te timen. Deze MySports bib-tag is bevestigd op je buiknummer. De enige handeling die je als deelnemer moet verrichten is het opspelden van je startnummer. Er is dus geen schoenveterchip meer nodig. De chip zorgt naast een nauwkeurige tijdregistratie ook voor de koppeling van jouw persoonlijke video.
* Het retourneren van de chip is niet nodig.

Kleed- & Wasgelegenheid

Fit For Free Maastricht | Open op zondag van 11:30 - 18:00
Franciscus Romanusweg 30, 6221 AH Maastricht (op 750m vanaf de start-finish)
Op vertoon van je startnummer en medaille kun je hier als deelnemer van Maastrichts Mooiste voor € 1,- douchen tussen 11:00 en 17:00.

Prijzen

Voor alle afstanden van Univé Maastrichts Mooiste zijn er prijzen te winnen voor de eerste 3 vrouwen en mannen. De prijsuitreiking van Univé Maastrichts Mooiste vindt kort na de finish van iedere afstand plaats op het huldigingspodium op de markt. Voor de eerste drie vrouwen als wel voor de eerste drie heren worden de prijzen op het podium uitgereikt. Voor de kinderloop vindt de totale prijsuitreiking van alle groepen samen plaats na afloop van de laatste groep deelnemers.

Graveren

Wil jij een uniek persoonlijk aandenken overhouden aan je deelname aan Univé Maastrichts Mooiste? De medaille die je ontvangt, kun je na de finish nog specialer laten maken. Winterman Sport biedt alle deelnemers op de Markt in Maastricht de mogelijkheid om naam en prestatie achterop de medaille te graveren. Bij je inschrijving kun je dit voor €6,50 bestellen. Je kunt er op zondag zelf ook nog voor kiezen om je medaille te laten graveren, de kosten hiervoor bedragen dan € 8,00.

 

Hardlopen met collega’s of klanten

Herinneringen maak je samen!

Wilt u samen met uw collega’s of relaties genieten van al het moois dat Univé Maastrichts Mooiste te bieden heeft? Dat kan!

Ook als gelegenheid om klanten in een sportieve omgeving te ontvangen biedt Univé Maastrichts Mooiste veel mogelijkheden.

Meer over deelname als bedrijf