Volgende Editie: 8-9-10 juni 2018

Feel Good This Summer

Maastricht Mooiste voor Bedrijven

Uitslagen

Feel Good Run

Voor bedrijven – groot en klein – maar zeker ook voor overheidsinstanties, biedt Univé Maastrichts Mooiste interessante mogelijkheden. Met Maastricht als ‘backdrop’ zijn de mogelijkheden zeer divers.

Wilt u samen met uw collega's of relaties genieten van al het moois dat Univé Maastrichts Mooiste voor bedrijven te bieden heeft? Behalve deelname aan Maastrichts Mooiste is het ook mogelijk om ontbijt- en buffetmogelijkheden bij te boeken. Via onze website plaatst u een aanvraag waarna we samen met u de mogelijkheden zullen afstemmen.

Univé Maastrichts Mooiste

Een zomers loopweekend in de mooiste stad van Nederland

Hardlopen met collega’s of klanten

Wilt u samen met uw collega's of relaties genieten van al het moois dat Univé Maastrichts Mooiste te bieden heeft? Dat kan! Ook als gelegenheid om klanten in een sportieve omgeving te ontvangen biedt Univé Maastrichts Mooiste veel mogelijkheden.

Wij rennen mee!

Bedrijven kunnen als team meedoen aan Univé Maastricht Mooiste. De organisatie zal uw inschrijving grotendeels verzorgen. Wat krijgen bedrijven extra bij hun bedrijfsaanvraag?

  • De eigen teamnaam (bedrijfsnaam) op het startnummer van alle teamdeelnemers.
  • Een aparte uitslag van het eigen team.
  • Een startnummer met chip en een video verslag.
  • Mogelijkheid om ontbijt- of buffet bij te boeken.

Wij kijken ontspannen vanaf de zijlijn

Behalve deelname aan Univé Maastrichts Mooiste is het ook mogelijk om ontbijt- en buffetmogelijkheden bij te boeken. Enkel genieten van het ontbijt- en/of buffet? Neem dan contact op met de organisatie van Univé Maastrichts Mooiste. Contact opnemen kan telefonisch (+31 (0)43 203 0 016) of via e-mail.

Stuur Univé Maastrichts Mooiste een e-mail

Aanwezig als VIP?

Maastricht blijft bourgondisch

Ook de inwendige mens moet worden versterkt en omdat goede voeding voor een sporter belangrijk is, zorgen wij in 2017 ook voor een heerlijk ontbijt.

Het hospitality paviljoen wordt in 2017 niet alleen voor VIPS en sponsoren opengesteld, ook voor deelnemers die kiezen voor een VIP Ontbijt en/of een VIP Buffet!

Meer over VIP mogelijkheden
  • Univé Maastrichts Mooiste - Lets Move B.V.
  • Tromputte 8, 6269 BC Margraten
  • The Netherlands
  • info@maastrichtsmooiste.nl
  • +31 (0)43 203 0 016